Maine Coon cattery Iljoeska 
 
onze passie voor Maine Coons

Welkom op de website van Maine Coon cattery Iljoeska 

Wij zijn een cattery in huislijke sfeer en ons doel is af en toe een nestje te hebben met onze poezen en katers. We zijn gevestigd in Geertruidenberg en sinds 2010 de trotse bezitters van dit prachtige ras. Ons doel is om mooie ,lieve  maar vooral gezonde kittens op de wereld te zetten.
Gezondheid is voor ons belangrijk en daarom worden onze katten uitgebreid getest alvorens dat ze een nestje mogen gaan krijgen. We testen niet alleen DNA maar ook via echo op HCM en Pkd. Tevens worden de knieën gecontroleerd en sinds kort zijn we ook de heupen gaan testen op heup dysplasie middels röntgen .Vanzelfsprekend hebben ze een check gehad op Fiv/FelV (kattenaids en leukemie)
Onze kittens blijven bij ons tot minimaal 14 weken leeftijd en zullen dan volledig gevaccineerd zijn, hebben een microchip, Europees paspoort , een gezondheidsverklaring van onze dierenarts alsmede hun stamboom van onze vereniging Mundikat. Bij aankoop van een kitten krijgt u een verkoopovereenkomst, waarin onder andere de garantiebepaling is opgenomen en bij liefhebbers kittens, de castratieplicht.
Een bezoekje aan onze kittens plannen we pas in ná de 1e vaccinatie. Uiteraard mag u een optie nemen op een kitten bij "liefde op het eerste gezicht"
We plaatsen onze kittens af en toe bij een geregistreerde cattery

.U kunt contact met ons opnemen via: info@iljoeska.nl of stuur een WhatsApp bericht naar: +31(0)622379131, wij zullen u dan zsm een antwoord geven op al uw vragen. 
 
 
 
E-mailen
Bellen